Arteriografiundersökning

  

Arteriografen är en nyare medicinsk teknik som mäter artärstelhet på ett enkelt, snabbt och bekvämt sätt. Man får även med flera andra parametrar som har betydelse för att förutsäga risken för hjärt- och kärlsjukdom.

Boka din Genetikanalys

  

Ta hjälp av vår gentestanalys för att optimera din hälsa

  

Lär dig mer om din unika kropps förutsättningar för att optimera din hälsa och välja rätt kost och tillskott.

Blodsockeroptimering med CGM

  

Vi hjälper dig tolka och analysera dina glukosvärden och föreslår åtgärder som optimerar ditt blodsocker och förebygger metaboltsyndrom och diabetes typ 2.

  

Med CGM Continous Glucose Monitoring kan du lära dig nya saker om dig själv och hur just din kropp reagerar på olika livsmedel.

Kostanalys

  

Logga din kost i Cronometer - Upptäck näringsbrister och få kostråd som optimerar ditt näringsintag.

  

Vi analyserar ditt näringsintag och ger dig förslag på hur du kan korrigera eventuella brister med ändrad kost och tillskott.

Funktionsmedicinskt program

  

Dras du med envisa hälsoproblem, där du trots att du provat många saker och blivit utredd inom vården inte mår bättre?

  

Programmet som är på 3 månader, bygger på samma principer som de enskilda konsultationerna men följer dig över längre tid. Programmet passar för dig som vill gå till botten med långvarig eller kronisk ohälsa eller arbeta mer långsiktigt med att optimera din hälsa.

Testa din fettsyreprofil

  

Mät din fettsyreprofil med ett enkelt hemmatest.

  

Får du i dig tillräckligt med omega 3 eller för mycket omega 6 och hur ser balansen mellan olika fettsyror ut i din kropp?

Program för PMS & PMDS (PMDD)

  

Balansera dina hormoner & din metylering

  

Obalanser mellan hormoner eller hur snabbt du bryter ner signalsubstanser.

Funktionsmedicinsk konsultation

  

Dras du med envisa hälsoproblem, där du trots att du testat många saker och blivit utredd inom vården inte mår bättre?

  

Funktionsmedicin kallas även "the medicin of why". Man vill ta reda på den egentliga orsaken till just din ohälsa, för att åtgärda grundproblemet istället för att enbart fokusera på symtomlindring. Läs mer om hur vi arbetar.

Kost- & Livstilsprogram Re-Set 30

  

Ta kontrollen över din hälsa på 30 dagar - Re-Set 30 är ett kost- och livstilsupplägg som ger dig de bästa förutsättningarna för att komma igång med sunda kost- och livsstilsrutiner.

  

Du kan givetvis göra Re-Set 30 till din livsstil över lång tid, men Re-Set 30 passar också dig som periodvis vill kalibrera dina livstilsvanor för att därefter lätta upp dem en aning.