fbpx
Över 130/85? Optimera ditt blodtryck med Re-Set30

Över 130/85? Optimera ditt blodtryck med Re-Set30

Idag är blodtryckssänkande den enskilt mest förskrivna medicinen i Sverige, men vilka är orsakerna till att just du har ett högt blodtryck?


Har du högt blodtryck har du säkert fått rådet av din läkare och din omgivning att röra på dig mer, äta hälsosammare och stressa mindre. Dessa råd är allmänt hållna, men att ditt blodtryck ligger högt kan beror på många olika orsaker. Kanske tar du en blodtryckssänkande medicin, som dämpar symtomen och håller ditt blodtryck inom säkrare nivåer.
Genom programmet ReSet-30 arbetar du förebyggande och med faktorer  som kan påverka ditt blodtryck genom att arbeta med grundorsaker.

 

Det är inte en brist på blodtrycksänkande mediciner som är orsaken till att du har högt blodtryck!

Samtidigt finns det en tydlig koppling till hjärt- kärlhälsa och högt blodtryck. Du ska alltid följa din läkares ordination, men visst vore det fantastiskt om du på egen hand med stöttning från din hälsocoach och Re-Set30 på ett framtida läkarbesök kan diskutera en minskning av medicinering, eller tillsammans med din läkare besluta att helt ta bort den?

 

Faktorer som kan påverka ditt blodtryck

Dessa faktorer kan påverkar ditt blodtryck och var en del av, eller hela grundorsaken till högt blodtryck:

 • Tillgängligt Kväveoxid (nitric oxide)
 • Natrium-/Kaliumbalans
 • Njurhälsa
 • Metabol ohälsa
 • Balansen mellan Omega3/Omega6
 • Funktionella nivåer av blodtrycksreglerande mineraler och vitaminer
 • White-coat hypertention
 • Näringsbrister
 • Kost utifrån din individuella genetik

Flera av dessa parametrar arbetar man inte med, eller mäter inte inom den ordinarie sjukvården, men i upprepade forskningsstudier har man visat att dessa faktorer kan ha stor påverkan på ditt blodtryck. Ibland större effekt än vad blodtryckssänkande mediciner har, och utan eventuella biverkningar.

 

Programmet Re-Set30 och en personlig hälsocoach

Evomedicin har i samarbete med Läka Naturligt tagit fram ett hälsooptimeringsprogram som är anpassat efter dig som inte är en tränings- eller hälsofanatiker. Programmet bygger på funktionsmedicinska principer, vilket innebär att vi utgår från dig och din unika kropp. Vi startar där du befinner dig. Du väljer själv om du vill gå ”all in” med turbo-varianten, eller följa bas-programmet. Bägge vägar leder dig mot en optimerad hälsa, men i olika tempo.

De viktigaste förändringarna är de du verkligen genomför. Vårt mål är att hjälpa dig införa dessa livsstilsförändringar stegvis, så att de förblir en vana och din regelbundna rutin.

Till hjälp har du det paleoinspirerade programmet Re-Set30 och en personlig hälsocoach som peppar dig och hjälper till att hitta lösningar som fungerar i din vardag.

Om du vill och behöver, kan du även köpa till funktionsmedicinska tester och få hjälp med att tolka dessa av en funktionsmedicinsk terapeut.

Just nu har vi dessutom ett DUO-erbjudande där du kan genomföra programmet tillsammans med en vän eller familjemedlem och spara 448SEK/person. Det blir roligare när man är två!

I programmet ingår:

 • 25-30 min inledande rådgivning och programintroduktion (digitalt zoom möte eller över telefon).
 • Re-Set30 - Digitalt kompendium med inköpslistor, färdiga veckomenyer, recept samt en kost- & Livsstilsdagbok (tryckt kompendium till självkostnadspris 89 SEK inkl. frakt).
 • Cronometer Gold medlemskap med alla Re-Set 30 recepten inlagda under 30 dagar där du också kan logga ditt näringsintag.
  Tips! Du får fortsatt tillgång till dessa efter programmet genom medlemskap Premium.
 • Min hälsoplan - En samling dokument för att på egen hand dokumentera nuläge för den egna hälsan, framtida hälsomål samt åtgärder för att nå dina hälsomål.
 • Medlemskap Premium under programmets löptid (30 dagar), där du kan ställa frågor till din hälsocoach via Mina sidor och den privata meddelandefunktionen.

Pris från 1.945 SEK eller från 1.497 SEK per person om du genomför programmet tillsammans med en vän eller familjemedlem som också vill optimera sin hälsa!

De första 5 som bokar programmet bjuder vi dessutom på en Kostanalys – värde 995 SEK!

Välj program

Undrar du något innan du bokar programmet? Boka en kostnadfri rådgivning, eller använd messenger chatten här på sidan för att ställa en fråga.

KONTAKTA OSS

Tar emot klienter i Varberg samt genom vår online-mottagning.

Du når oss via:
E-post: info@evomedicin.se
Telefon: 031-7537711

Besöksadress:
Brunnsparken 6, Varberg

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag:  9- 16
Fredagar: 9-14
Eller enligt överenskommelse

FÖLJ OSS

Allt material © 2021

Denna webbsida använder cookies. Genom att du fortsätter att använda dig av sidan godkänner du vår användning av cookies.