fbpx
Samtycke till hälsotjänster

Samtycke till hälsotjänster

När jag köper hälsotjänster ifrån Evomedicin är jag medveten om att….

… information jag lämnar om mitt hälsotillstånd till Evomedicin är sanningsenlig.

…råd om kost, näringstillskott och andra livsstilsåtgärder från mottagande yrkesutövare ej ersätter läkemedel eller annan behandling från läkare eller annan vårdgivare.

…livsstilsförändringar och att arbeta förebyggande med hälsoåtgärder som till exempel kost, träning, sömn och stressvanor för att uppnå önskade resultat är en process som i många fall kan ta lång tid beroende på dina förutsättningar, ambitioner och mål.

…det inte finns några garanterade resultat när du genomför ett köp av och nyttjar någon av Evomedicins tjänster.

…köpt tjänst kan behöva förlängas och / eller kompletteras med fler köp för att klienten skall nå fram till sina målsättningar.

 

…att jag själv måste göra aktiva insatser och förändra hela eller delar av min livsstil baserat på erhållen rådgivning från Evomedicin för att uppnå önskade resultat.

…jag för att uppnå önskade resultat behöver genomföra de medicinska tester som jag blivit rekommenderad.

…att jag alltid per omgående skall söka legitimerad vårdgivare för mitt medicinska tillstånd.

…att Evomedicin aldrig ställer några medicinska diagnoser och att Evomedicin inte behandlar sådana smittsamma sjukdomar som enligt smittskyddslagen (2004:168) är anmälningspliktiga sjukdomar, cancer och andra elakartade svulster, diabetes, epilepsi eller sjukliga tillstånd i samband med havandeskap eller förlossning,

…jag själv är ansvarig för de val som görs för att arbeta med hälsa, träning och livsstil i förebyggande syfte.

 

…den rådgivning som jag får när tjänster från Evomedicin nyttjas är endast att betrakta som vägledande och klienten accepterar och är införstådd med att det är ett eget val att följa dessa råd eller inte.

…jag, när jag blir osäker på rådgivning som erhållits från Evomedicin, omgående skall höra av mig per e-post till Evomedicin för att få ett klargörande.

 

KONTAKTA OSS

Tar emot klienter i Varberg samt genom vår online-mottagning.

Du når oss via:
E-post: info@evomedicin.se

Besöksadress:
Brunnsparken 6, Varberg

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag:  9- 16
Fredagar: 9-14
Eller enligt överenskommelse

FÖLJ OSS

Allt material © 2021

Denna webbsida använder cookies. Genom att du fortsätter att använda dig av sidan godkänner du vår användning av cookies.